Šoltanska ulica 2

Grad Split, 21000

emsa.split@gmail.com

Kontaktirajte nas

Sveučilište u Splitu

Medicinski fakultet

Predstavljanje naše Udruge povodom proslave Dana Odjela zdravstvenih studija Split

EMSA Split

EMSA Split

Sve novosti i obavijesti na službenoj stranici EMSA Split objavljuju i potpisuju članovi Povjerenstva za odnose s javnošću.

Predstavljanje naše Udruge povodom proslave Dana Odjela zdravstvenih studija Split

U prostorijama Sveučilišne galerije u sklopu tjedna Međunarodni dani sestrinstva, predsjednik EMSA Split, Ivan Bućan, i predsjednica Povjerenstva za odnose s javnošću, Martina Nevsitić, održali su inspirativnu prezentaciju pred više od pedesetak zainteresiranih zaposlenika i profesora Sveučilišta u Splitu. Ova prigoda bila je izvrsna prilika za predstavljanje rada i djelovanja Udruge EMSA Split te jasno prikazivanje ciljeva koje udruga postavlja i impresivnih rezultata koje su postigli u samo godinu dana postojanja.

Tijekom prezentacije, Ivan Bućan i Martina Nevsitić istaknuli su važnost udruživanja i podrške medicinskim studentima u Splitu. Predstavili su sve ključne aspekte rada EMSA Split, uključujući edukacijske programe, humanitarne aktivnosti i međunarodne suradnje. Naglasili su da je cilj udruge unaprijediti kvalitetu medicinskog obrazovanja, promicati zdravstvenu svijest u zajednici te pružiti priliku studentima za osobni i profesionalni razvoj.

Tijekom prezentacije su također podijelili brojne uspjehe koje su postigli u svom prvom godišnjem razdoblju. EMSA Split je organizirala niz edukacijskih radionica, sudjelovala u humanitarnim akcijama i ostvarila suradnje s drugim studentskim organizacijama diljem Europe. Ovi rezultati privukli su pozornost i podršku profesora i zaposlenika Sveučilišta u Splitu, koji su prepoznali važnost rada ove studentske organizacije.

Prezentacija je završila pozitivnim komentarima i pitanjima iz publike, a prisutni su izrazili svoju podršku i interes za daljnje suradnje s EMSA Split. Ovaj događaj nije samo osvježio svijest o udruzi u lokalnoj zajednici, već je i potaknuo novu energiju i motivaciju među članovima EMSA Split kako bi nastavili ostvarivati svoje ambiciozne ciljeve i doprinositi zajednici.

Još novosti...

Podijelite sadržaj ove stranice na društvenim platformama

Europska medicinska studentska asocijacija Split osnovana je 25. svibnja 2022. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Cilj jest okupiti kolektiv studenata koji je spreman javno progovoriti o izazovima suvremenog društva Europe i svijeta.

Tražilica sadržaja

  • Novosti
  • O nama
  • Radna tijela
  • Prioriteti i ciljevi
  • Pravni akti
  • Postani član
  • Predloži ideju
  • Projekti
  • EMSA Partneri
  • Kontaktirajte nas

Newsletter

Copyright 2022 © Europska medicinska studentska asocijacija Split - Sva prava pridržana