Šoltanska ulica 2

Grad Split, 21000

emsa.split@gmail.com

Kontaktirajte nas

Sveučilište u Splitu

Medicinski fakultet

EMSA Split proslavila svoju 1. godišnjicu osnutka

EMSA Split

EMSA Split

Sve novosti i obavijesti na službenoj stranici EMSA Split objavljuju i potpisuju članovi Povjerenstva za odnose s javnošću.

EMSA Split proslavila svoju 1. godišnjicu osnutka

Europska medicinska studentska asocijacija Split (EMSA Split) proslavila je svoju prvu godišnjicu osnutka na nezaboravan način 25. svibnja 2023. godine. Lokacija ove svečanosti bila je idilična OPG Dodoja, gdje su članovi i gosti udruge zajedno proveli dan ispunjen smijehom, veseljem i dobrim druženjem.

Ručak je bio prava gozba za svačije nepce, s bogatom ponudom tradicionalnih dalmatinskih specijaliteta poput janjetine s ražnja, ribljih delicija i svježeg povrća iz obližnjeg vrta. Uz kulinarski užitak, članovi EMSA Split su imali priliku razmjenjivati iskustva iz svojih studentskih dana i razgovarati o budućim projektima i planovima udruge.

Atmosfera na proslavi bila je iznimno domaćinska i ugodna. Članovi udruge su se brzo povezali, bez obzira na to jesu li tek nedavno pristupili udruzi ili su već bili dugogodišnji članovi. Razgovori su se vodili o zajedničkim interesima, studiranju medicine te iskustvima stečenim tijekom studija.

Proslava prve godišnjice EMSA Split bila je i prilika za stvaranje novih poznanstava i prijateljstava. Mnogi su članovi udruge izrazili oduševljenje što su imali priliku upoznati kolege iz različitih dijelova Europe te su se nadahnuti raznolikošću i kulturnom raznolikošću koja obogaćuje njihovu asocijaciju.

Ova godišnjica nije samo obilježila proteklu godinu uspješnog rada i aktivnosti EMSA Split, već je i najavila svijetlu budućnost udruge. Svi prisutni su s nestrpljenjem očekivali nove projekte, edukacije i humanitarne akcije koje će zajedno provesti.

Sve u svemu, proslava prve godišnjice EMSA Split u OPG Dodoja bila je nezaboravan događaj koji je članstvu udruge donio ne samo priliku za slavlje postignuća, već i za jačanje veza među članovima te za ujedinjenje oko zajedničkih ciljeva u budućnosti.

Još novosti...

Podijelite sadržaj ove stranice na društvenim platformama

Europska medicinska studentska asocijacija Split osnovana je 25. svibnja 2022. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Cilj jest okupiti kolektiv studenata koji je spreman javno progovoriti o izazovima suvremenog društva Europe i svijeta.

Tražilica sadržaja

  • Novosti
  • O nama
  • Radna tijela
  • Prioriteti i ciljevi
  • Pravni akti
  • Postani član
  • Predloži ideju
  • Projekti
  • EMSA Partneri
  • Kontaktirajte nas

Newsletter

Copyright 2022 © Europska medicinska studentska asocijacija Split - Sva prava pridržana