Šoltanska ulica 2

Grad Split, 21000

emsa.split@gmail.com

Kontaktirajte nas

Sveučilište u Splitu

Medicinski fakultet

Posjet općini Dugopolje

EMSA Split

EMSA Split

Sve novosti i obavijesti na službenoj stranici EMSA Split objavljuju i potpisuju članovi Povjerenstva za odnose s javnošću.

Posjet općini Dugopolje

Delegacija EMSA Split nedavno je ostvarila značajan korak u širenju svojeg utjecaja i uspostavi suradnje s lokalnom vlasti posjetom Općini Dugopolje te sastankom s načelnikom Pericom Bosančićem. Ovaj sastanak označio je početak plodne suradnje između EMSA Split i lokalne zajednice, otvarajući vrata za buduće aktivnosti i projekte.

Tijekom sastanka, delegacija EMSA Split predstavila je načelniku Bosančiću rezultate i ciljeve svoje udruge, naglašavajući njezinu predanost unaprjeđenju medicinskog obrazovanja, promociji zdravstvene svijesti i provođenju humanitarnih akcija. Načelnik je s interesom slušao o njihovim dosadašnjim uspjesima, uključujući edukacijske programe i međunarodne suradnje.

Tijekom razgovora, istaknuta je važnost suradnje između EMSA Split i lokalne samouprave kako bi se ostvarili zajednički ciljevi i koristi za građane Dugopolja. Osim toga, razmatrane su konkretne mogućnosti zajedničkih projekata u budućnosti, poput organizacije edukativnih događanja i preventivnih programa u suradnji s općinskim zdravstvenim ustanovama.

Ovaj susret predstavlja samo početak suradnje s općinama u županiji, nakon što je EMSA Split uspješno održala sastanke s gradom Splitom, županom Bobanom i mnogim zastupnicima u Hrvatskom saboru. Ova šira mreža partnerstava pruža EMSA Split priliku za proširenje svojeg utjecaja i doprinos lokalnim zajednicama na brojne načine.

Na kraju sastanka, načelnik Bosančić izrazio je svoju podršku i spremnost za buduću suradnju s EMSA Split. Ovaj susret označio je važnu točku u razvoju udruge te će zajednički napori doprinijeti unaprjeđenju zdravlja u Dugopolju i šire.

Još novosti...

Podijelite sadržaj ove stranice na društvenim platformama

Europska medicinska studentska asocijacija Split osnovana je 25. svibnja 2022. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Cilj jest okupiti kolektiv studenata koji je spreman javno progovoriti o izazovima suvremenog društva Europe i svijeta.

Tražilica sadržaja

  • Novosti
  • O nama
  • Radna tijela
  • Prioriteti i ciljevi
  • Pravni akti
  • Postani član
  • Predloži ideju
  • Projekti
  • EMSA Partneri
  • Kontaktirajte nas

Newsletter

Copyright 2022 © Europska medicinska studentska asocijacija Split - Sva prava pridržana