Šoltanska ulica 2

Grad Split, 21000

emsa.split@gmail.com

Kontaktirajte nas

Sveučilište u Splitu

Medicinski fakultet

Povjerenstvo za odnose s javnošću održalo sjednicu

EMSA Split

EMSA Split

Sve novosti i obavijesti na službenoj stranici EMSA Split objavljuju i potpisuju članovi Povjerenstva za odnose s javnošću.

Povjerenstvo za odnose s javnošću održalo sjednicu

Dana 12.01.2023. (četvrtak) na Medicinskom fakultetu u Splitu održana je prva sjednica Povjerenstva za odnose s javnošću, a za istu je bio predložen dnevni red naveden u pozivu na sjednicu. Prisutni su bili Martina Nevistić, Paula Božanić, Anamaria Prezzi, Anton Arbunić, Lucija Skejić, Iva Bubalo, Danijela Šimić i predsjednik EMSA Split Ivan Bućan. Preostali članovi povjerenstva su opravdali svoj izostanak. Predsjednik Udruge utvrđuje kako Povjerenstvo sa članovima Upravnog Odbora ima kvorum te da može pravovaljano odlučivati i donositi odluke.

Prva točka bio je izbor zapisničara i ovjerovitelja Zapisnika, a za te funkcije predložene su Lucija Skejić i Paula Božanić. Povjerenstvo je pristupilo glasovanju te jednoglasno donijelo navedenu odluku. Nakon toga, predsjednik Udruge upoznao je članove Povjerenstva sa aktivnostima i projektima koji su u tijeku (kongres u Opatiji, twinning projekti sa Izmirom i Lisabonom, projekt Balkan Medical Student Initiative, suradnja s ELSA – om Split). Obrazlaže i predstavlja prisutnima bitne odrednice i smjerove razvoja projekata na čijoj realizaciji konstantno rade on i članovi Upravnog odbora. Predsjednik predlaže i suradnju s drugim Povjerenstvima te naglašava važnost formalnog i neformalnog predstavljanja Udruge sa čime se svi prisutni jednoglasno slažu. Uslijedilo je i obraćanje predsjednice Povjerenstva Martine Nevistić. Ona je  ukratko predstavila sebe i svoj rad te iznijela glavne ideje koje će provoditi njeno Povjerenstvo. Prva i najveća ideja je dobrovoljno darivanje krvi u suradnji s OZS – om, a navedene su također i ideje poput izrade majica, bannera, štandova i letaka u svrhu promocije Udruge. Uslijedio je odabir dvoje potpredsjednika Povjerenstva, a predloženi su Anton Arbunić i Karla Vrkić. Za prvog potpredsjednika jednoglasno je izabran Anton Arbunić, dok se glasovanje za drugog potpredsjednika odgađa dokle se navedena kandidatkinja ne predstavi.

 Na kraju su se svi prisutni članovi predstavili i dali svoje mišljenje o idejama predsjednice Povjerenstva te iznijeli vlastite ideje. Anton Arbunić predlaže ideju o QR kodu koji će se nalaziti na štandu prilikom Dobrovoljnog darivanja krvi, Paula Božanić iznosi ideju o razvijanju TikTok aplikacije, Anamaria Prezzi iznosi ideju o stvaranju slogana Udruge, Iva Bubalo predlaže širenje ideja na širu populaciju, a Lucija Skejić predlaže suradnju s Povjerenstvom za humanitarni rad. Jednoglasno je potvrđeno da će Povjerenstvo nastojati proširiti vidike, izlagati teme o javnozdravstvenom dobru te biti otvoreno široj masi ljudi.  

Još novosti...

Podijelite sadržaj ove stranice na društvenim platformama

Europska medicinska studentska asocijacija Split osnovana je 25. svibnja 2022. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Cilj jest okupiti kolektiv studenata koji je spreman javno progovoriti o izazovima suvremenog društva Europe i svijeta.

Tražilica sadržaja

  • Novosti
  • O nama
  • Radna tijela
  • Prioriteti i ciljevi
  • Pravni akti
  • Postani član
  • Predloži ideju
  • Projekti
  • EMSA Partneri
  • Kontaktirajte nas

Newsletter

Copyright 2022 © Europska medicinska studentska asocijacija Split - Sva prava pridržana