Šoltanska ulica 2

Grad Split, 21000

emsa.split@gmail.com

Kontaktirajte nas

Sveučilište u Splitu

Medicinski fakultet

Održana je sjednica Povjerenstva za financije

EMSA Split

EMSA Split

Sve novosti i obavijesti na službenoj stranici EMSA Split objavljuju i potpisuju članovi Povjerenstva za odnose s javnošću.

Održana je sjednica Povjerenstva za financije

21. prosinca 2022., u prostorijama Medicinskog fakulteta u Splitu, održana je sjednica Povjerenstva za financije.

Na samome početku, predložen je dnevni red naveden u pozivu na sjednicu.

Na sjednici su prisutni bili Paula Borčić, Mario Čubra, Ivan Bućan, Marina Miljak i Ana Borich. Jednoglasnom odlukom, za zapisničara je izabrana Marina Miljak, a za ovjerovitelja Zapisnika koji će svojim potpisom ovjeriti ovaj Zapisnik kao istinit i vjerodostojan Ana Borich. Zatim je predsjedavajući pročitao i ukratko obrazložio dnevni red. Nakon jednoglasnog glasovanja utvrđuje se da navedeni dnevni red postaje dnevni red sjednice po kojem će se ona nadalje odvijati. 

Predsjednik Udruge upoznao je članove Povjerenstva sa aktivnostima i projektima koji su u tijeku. Obrazlaže i predstavlja prisutnima bitne odrednice i smjerove razvoja projekata: South Eastern European Medical Student Initiative, twinning projekte sa Dokuz Eylul i Lisabonom. 

Uvodno obraćanje Tajnika Udruge prisutnim članovima nije bilo jer Tajnik Udruge nije bio prisutan. 

U nastavku se i predsjednica Povjerenstva Paula Borčić obratila prisutnima. Naglasak stavlja na interakciju članova međusobno, slobodno komuniciranje unutar grupe i putem društvenih mreža te važnost angažmana. Smatra i da bi Povjerenstvo u narednom razdoblju trebalo definirati konkretne ciljeve i projekte na kojima će raditi. 

Na samom kraju, na red dolazi predstavljanje troškovnika za South Eastern European Medical Student Initiative. Predstavljen je i jednoglasno prihvaćen plan troškova twinning-a. Prikazivanje plana smještaja (hoteli, hosteli), prijevoza, hrane i suvenira. Predsjednik Udruge Ivan Bućan predlaže da se kontaktira i dodatno provjeri smještaj i suveniri (promotivne majice). Zatim se odgađa predstavljane troškovnika za Twinning Lisabon i Twinning Dokuz Eylul zbog dodatne provjere.

Još novosti...

Podijelite sadržaj ove stranice na društvenim platformama

Europska medicinska studentska asocijacija Split osnovana je 25. svibnja 2022. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Cilj jest okupiti kolektiv studenata koji je spreman javno progovoriti o izazovima suvremenog društva Europe i svijeta.

Tražilica sadržaja

  • Novosti
  • O nama
  • Radna tijela
  • Prioriteti i ciljevi
  • Pravni akti
  • Postani član
  • Predloži ideju
  • Projekti
  • EMSA Partneri
  • Kontaktirajte nas

Newsletter

Copyright 2022 © Europska medicinska studentska asocijacija Split - Sva prava pridržana