Šoltanska ulica 2

Grad Split, 21000

emsa.split@gmail.com

Kontaktirajte nas

Sveučilište u Splitu

Medicinski fakultet

Održana je 7. sjednica Upravnog odbora

EMSA Split

EMSA Split

Sve novosti i obavijesti na službenoj stranici EMSA Split objavljuju i potpisuju članovi Povjerenstva za odnose s javnošću.

Održana je 7. sjednica Upravnog odbora

Europska medicinska studentska asocijacija Split (EMSA Split) održala je 7. sjednicu Upravnog odbora 11. kolovoza 2023. godine, na kojoj su članovi raspravljali o nizu važnih pitanja i donijeli ključne odluke za budući rad udruge.

Sjednica je započela usklađivanjem nazočnosti članova Upravnog odbora, nakon čega je usvojen predloženi dnevni red. Nakon što je dnevni red usvojen, članovi Upravnog odbora verificirali su Zapisnik sa 5. i 6. sjednice održane ranije u godini.

Predsjednik EMSA Split, Ivan Bućan, izvijestio je o tijeku provedbe aktivnosti i projekata, posebno istaknuvši rad na promotivnom videu udruge i twinningu s Egiptom. Tijekom izvješća, naglašena je i planirana suradnja s općinom Dugopolje.

Toni Elezović, Potpredsjednik za vanjske poslove, prenio je informacije o napretku twinninga s Egiptom, uključujući organizaciju putovanja i smještaj sudionika.

Tajnik Udruge, Bože Bradarić, izrazio je zadovoljstvo organizacijom proslave prve obljetnice udruge u OPG-u Dodoja, te je dao pregled rada Povjerenstava za Statut i pravne akte, financijskog izvješća i registracije udruge.

Mario Čubra, Potpredsjednik za financije, predstavio je rebalans financijskog plana za 2023. godinu. Rebalans plana je nužan za usklađenje s zakonskim obvezama udruge. Planirani prihodi i rashodi nakon rebalansa iznose 11.326,54 eura i 13.312,36 eura, respektivno.

Upravni odbor također je razmotrio i usvojio izmjene Pravilnika o stegovnoj odgovornosti i stegovnom postupku kako bi ih uskladio sa Statutom Udruge.

Sjednica je završila donošenjem odluka o ustroju i radu Povjerenstava Udruge, izborima za Povjerenstva, prijemu vanjskih suradnika te usklađenju s pravilima i normativima.

Ova sjednica Upravnog odbora EMSA Split označila je važan korak prema daljnjem razvoju i ostvarivanju ciljeva udruge u promicanju medicinskog obrazovanja i humanitarnog rada. Udruga se također priprema za redovnu skupštinu koja će se održati krajem rujna 2023. godine.

Još novosti...

Podijelite sadržaj ove stranice na društvenim platformama

Europska medicinska studentska asocijacija Split osnovana je 25. svibnja 2022. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Cilj jest okupiti kolektiv studenata koji je spreman javno progovoriti o izazovima suvremenog društva Europe i svijeta.

Tražilica sadržaja

  • Novosti
  • O nama
  • Radna tijela
  • Prioriteti i ciljevi
  • Pravni akti
  • Postani član
  • Predloži ideju
  • Projekti
  • EMSA Partneri
  • Kontaktirajte nas

Newsletter

Copyright 2022 © Europska medicinska studentska asocijacija Split - Sva prava pridržana