Šoltanska ulica 2

Grad Split, 21000

emsa.split@gmail.com

Kontaktirajte nas

Sveučilište u Splitu

Medicinski fakultet

Održana redovna sjednice Skupštine EMSA Split

EMSA Split

EMSA Split

Sve novosti i obavijesti na službenoj stranici EMSA Split objavljuju i potpisuju članovi Povjerenstva za odnose s javnošću.

Održana redovna sjednice Skupštine EMSA Split

EMSA Split, europska medicinska studentska asocijacija sa sjedištem u Splitu, nedavno je održala svoju redovnu Skupštinu 7. rujna 2023. godine u prostorijama Sveučilišta u Splitu. Skupštinu je sazvao Predsjednik Udruge, Ivan Bućan, u skladu s odredbama Statuta Udruge, a članovi su se bavili važnim pitanjima i izvješćima o radu.

Dnevni red Skupštine uključivao je nekoliko bitnih točaka, uključujući prijavu i upis članova Skupštine, izbor zapisničara i verifikacijske komisije, glasovanje o dnevnom redu i verifikaciju Zapisnika sa prethodne redovne Skupštine. Također, članovi su imali priliku čuti izvješća o radu i aktivnostima Udruge, twinning projektu s Egiptom, proslavi i aktivnostima te provedbi stegovnog postupka.

Jedna od najznačajnijih točaka na dnevnom redu bila je rasprava o izmjenama i dopunama Statuta Udruge. Povjerenstvo za Statut i pravne akte predložilo je ove promjene, a članovi Skupštine detaljno su raspravljali i usvojili ove izmjene kako bi se osigurala bolja usklađenost s ciljevima i potrebama Udruge.

Također, raspravljalo se i usvojilo rebalans financijskog plana za 2023. godinu kako bi se osigurala stabilna financijska osnova za provođenje planiranih aktivnosti.

Skupštinu je zaključila rasprava o raznim temama, gdje su članovi podijelili dodatne informacije i komentare o temama koje nisu bile uključene u ostatak dnevnog reda.

Ova Skupština predstavlja važan trenutak za donošenje odluka i planiranje aktivnosti za budućnost EMSA Split, a članovi su aktivno sudjelovali u ovom procesu kako bi zajedno ostvarili ciljeve Udruge.

Još novosti...

Podijelite sadržaj ove stranice na društvenim platformama

Europska medicinska studentska asocijacija Split osnovana je 25. svibnja 2022. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Cilj jest okupiti kolektiv studenata koji je spreman javno progovoriti o izazovima suvremenog društva Europe i svijeta.

Tražilica sadržaja

  • Novosti
  • O nama
  • Radna tijela
  • Prioriteti i ciljevi
  • Pravni akti
  • Postani član
  • Predloži ideju
  • Projekti
  • EMSA Partneri
  • Kontaktirajte nas

Newsletter

Copyright 2022 © Europska medicinska studentska asocijacija Split - Sva prava pridržana