Šoltanska ulica 2

Grad Split, 21000

emsa.split@gmail.com

Kontaktirajte nas

Sveučilište u Splitu

Medicinski fakultet

Upravni odbor izabrao je predsjednike i predložio kandidate za potpredsjednike Povjerenstava

EMSA Split

EMSA Split

Sve novosti i obavijesti na službenoj stranici EMSA Split objavljuju i potpisuju članovi Povjerenstva za odnose s javnošću.

Upravni odbor izabrao je predsjednike i predložio kandidate za potpredsjednike Povjerenstava

U želji da proširimo naše djelovanje i uključimo i druge studente u naš rad, odlučili smo se provesti anketu u svezi s članstvom u određenim Povjerenstvima. Nakon anketiranja i prikupljanja dovoljnog broja članova (brojke su nadmašile sva očekivanja) provedene su kandidature za vodstva određenih Povjerenstava. Vodstvo određenog povjerenstva se sastoji od 3 člana koji nadopunjavaju jedno drugo kako bi dužnost bila izvedena na najbolji mogući način. Predsjednice/ke se biralo na razini Upravnog odbora, a potpredsjednice/ke na razini samoga Povjerenstva.

Kandidiralo se 32 člana od kojih je 5 kandidata odustalo, a ostalo 27. Održan je intervju sa svakim od kandidata ponaosob. Intervjui su trajali tri dana. Svaki kandidat je imao svoj termin dolaska te je svaki intervju trajao 10 minuta. Intervjui su se provodili 28., 29. i 30. lipnja. Na koncu je prihvaćeno 25 od 32 kandidature. Svi prihvaćeni kandidati su zadovoljili naše kriterije, a bilo je onih koji su i briljirali.

Sjednica Upravnog odbora održana je dana 05.07.2022. gdje su članovi Upravnog odbora donijeli odluku o predsjednicima Povjerenstava, ali i predložiti potpredsjednike koje biraju članovi svakog Povjerenstva.

Predsjednik Povjerenstva za ljudska prava i zaštitu zdravlja je Ivan Agnić. Predložene potpredsjednice su Karmen Vilović i Ana Baković.

Predsjednica Povjerenstva za odnose s javnošću je Martina Nevistić. Predloženi potpredsjednici su Anton Arbunić i Karla Vrkić.

Predsjednik Povjerenstva za statut i pravne akte je Bože Bradarić. Predloženi potpredsjednik je Marko Šimčić.

Predsjednica Povjerenstva za inovacije je Zita Vukšić. Predloženi potpredsjednici su Petar Žuljević, Katarina Ivandić i Vladimir Ercegović.

Predsjednica Povjerenstva za humanitarni rad je Lucija Skejić. Predložene potpredsjednice su Nikolina Pejić i Lea Marić.

Predsjednik Povjerenstva za dodjelu nagrada i priznanja je Marko Begović. Predloženi potpredsjednici su Duje Mrčela i Josip Novak.

Zahvaljujemo svim kandidatima na odazivu te se veselimo daljnjoj suradnji!

Još novosti...

Podijelite sadržaj ove stranice na društvenim platformama

Europska medicinska studentska asocijacija Split osnovana je 25. svibnja 2022. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Cilj jest okupiti kolektiv studenata koji je spreman javno progovoriti o izazovima suvremenog društva Europe i svijeta.

Tražilica sadržaja

  • Novosti
  • O nama
  • Radna tijela
  • Prioriteti i ciljevi
  • Pravni akti
  • Postani član
  • Predloži ideju
  • Projekti
  • EMSA Partneri
  • Kontaktirajte nas

Newsletter

Copyright 2022 © Europska medicinska studentska asocijacija Split - Sva prava pridržana