Šoltanska ulica 2

Grad Split, 21000

emsa.split@gmail.com

Kontaktirajte nas

Sveučilište u Splitu

Medicinski fakultet

Delegacija EMSA Split na poziv saborskih zastupnika, posjetila je Hrvatski sabor

EMSA Split

EMSA Split

Sve novosti i obavijesti na službenoj stranici EMSA Split objavljuju i potpisuju članovi Povjerenstva za odnose s javnošću.

Delegacija EMSA Split na poziv saborskih zastupnika, posjetila je Hrvatski sabor

Dana 06.07.2022. delegacija EMSA Split na čelu s Ivanom Bućanom, potpredsjednikom za vanjske poslove Tonijem Elezovićem i tajnikom Božom Bradarićem posjetila je Hrvatski sabor. Predstavnike EMSA Split ugostili su zastupnici MOST – a. Za vrijeme boravka u Hrvatskom saboru razgovarali su sa zastupnicima većine parlamentarnih stranaka o mnogim temama. Teme su sezale od politike pa sve do mladima aktualnih tema (što je ujedno i sama zadaća EMSA organizacije – mladi).

Naši predstavnici su u razgovoru razmijenili ideje, stavove i mišljenja o pojedinim temama te predstavili svoj rad. Zajedno sa zastupnicima stranaka su se dotaknuli tema problema i izazova današnjice te same percepcije politike među mladima. Boravak u Saboru je trajao 7 sati te su za vrijeme svoga boravka pratili uživo plenarnu sjednicu Sabora. Razmjena mišljenja, ideja, stavova i razmišljanja ohrabrila je i našu organizaciju na kreativno planiranje i provođenje zamišljenih ciljeva. Jasno su iskazani ciljevi i potrebe naše organizacije, ali i problemi s kojima se mladi susreću.

Svi zastupnici su nas čvrsto poduprli u našem radu te nam je to definitivno bio pokazatelj da se razvijamo u pravome smjeru. Zajedno smo došli do zaključaka i ideja kako riješiti aktualne probleme te kako uključiti i povezati mlade s politikom. Boravak u Saboru te razgovor s ljudima koji imaju različita stajališta i razmišljanja proširili su naše vidike i pomogli u unapređenju našega rada. Iskreno se zahvaljujemo svim zastupnicima koji su svoje vrijeme odvojili kako bi nas saslušali i dali nam veoma korisne savjete koje ćemo koristiti u nastavku našega rada. Također, posebno bismo se zahvalili za gostoprimstvo, ljubaznost i srdačnost koju smo doživjeli. EMSA Split će u daljnjemu radu primijeniti sve savjete koje smo dobili te raditi na populariziranju politike među mladima!

Još novosti...

Podijelite sadržaj ove stranice na društvenim platformama

Europska medicinska studentska asocijacija Split osnovana je 25. svibnja 2022. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Cilj jest okupiti kolektiv studenata koji je spreman javno progovoriti o izazovima suvremenog društva Europe i svijeta.

Tražilica sadržaja

  • Novosti
  • O nama
  • Radna tijela
  • Prioriteti i ciljevi
  • Pravni akti
  • Postani član
  • Predloži ideju
  • Projekti
  • EMSA Partneri
  • Kontaktirajte nas

Newsletter

Copyright 2022 © Europska medicinska studentska asocijacija Split - Sva prava pridržana