Šoltanska ulica 2

Grad Split, 21000

emsa.split@gmail.com

Kontaktirajte nas

Sveučilište u Splitu

Medicinski fakultet

EMSA Split u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska”

EMSA Split

EMSA Split

Sve novosti i obavijesti na službenoj stranici EMSA Split objavljuju i potpisuju članovi Povjerenstva za odnose s javnošću.

EMSA Split u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska”

Europska medicinska studentska asocijacija Split (EMSA Split) ponosno je sudjelovala u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” na poziv urednice HRT Split, Regine Zubanović. Gostovanje u nacionalnom programu Hrvatske radiotelevizije predstavilo je EMSA Split kao aktivnu studentsku organizaciju te istaknulo uspjehe i buduće planove udruge.

Predsjednik EMSA Split, Ivan Bućan, imao je čast predstaviti udrugu i rezultate postignute u godinu i nekoliko mjeseci njezina postojanja. Istaknuo je kako EMSA Split okuplja ambiciozne medicinske studente te poticao suradnju i razmjenu iskustava među njima. Također je istaknuo uspješno provedene projekte, uključujući nedavni Twinning projekt s Egipatom.

Tajnik Bože Bradarić dodatno je obrazložio pravne aspekte djelovanja udruge i važnost razumijevanja pravnih pitanja koja su bitna za njezino funkcioniranje. Naglasio je kako je educiranje članova o pravnim aspektima ključno za transparentno i odgovorno upravljanje udrugom.

Luka Korda, član EMSA Split, podijelio je svoje iskustvo s Twinning projektom u Lisabonu. Kroz ovaj projekt, 15 članova udruge dobilo je priliku dodatno se educirati i stvarati međunarodne veze s kolegama iz drugih zemalja. Korda je istaknuo važnost ovakvih inicijativa za osobni i profesionalni razvoj mladih medicinskih studenata.

Članice Skupštine, Maja Nevešćanin i Ema Žaja, najavile su nadolazeći Twinning projekt s Egipatom. Ovaj projekt predstavlja priliku za daljnje međunarodno povezivanje EMSA Split s kolegama iz Egipta, razmjenu iskustava i stvaranje dubljeg razumijevanja medicinskih praksi u različitim zemljama.

Gostovanje u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” bilo je izvrsna prilika za EMSA Split da široj javnosti predstavi svoje aktivnosti, ciljeve i međunarodne inicijative. Udruga ostaje predana promicanju medicinskog obrazovanja, razmjene iskustava i izgradnji mostova između mladih medicinskih studenata u Hrvatskoj i diljem svijeta.

Još novosti...

Podijelite sadržaj ove stranice na društvenim platformama

Europska medicinska studentska asocijacija Split osnovana je 25. svibnja 2022. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Cilj jest okupiti kolektiv studenata koji je spreman javno progovoriti o izazovima suvremenog društva Europe i svijeta.

Tražilica sadržaja

  • Novosti
  • O nama
  • Radna tijela
  • Prioriteti i ciljevi
  • Pravni akti
  • Postani član
  • Predloži ideju
  • Projekti
  • EMSA Partneri
  • Kontaktirajte nas

Newsletter

Copyright 2022 © Europska medicinska studentska asocijacija Split - Sva prava pridržana